Сосиете Женерал Експресбанк добавя още едно уникално за България покритие към застраховка Комфорт за клиенти с банкови карти
Share

Сосиете Женерал Експресбанк предлага на клиентите си с банкови карти Застраховка Комфорт с ново разширено покритие. Застрахователят Комерчни Поийщовна вече ще възстановява финансови загуби в резултат кражба на таблет на картодържателя, до определена сума.

От 1-ви Септември всички клиенти на банката ще могат да се възползват от тази оферта. Тези, които вече имат сключена застраховката, автоматично ще получат в тяхна полза покритието съвсем безплатно. Останалите клиенти, без Комфорт, могат да сключат новата застраховка, както досега – в пакет с други банкови услуги (SMARТ пакет- за индивидуални клиенти/ ALL IN пакет – за корпоративни клиенти)или самостоятелно към своята банкова карта във всеки офис на банката в страната.

Сосиете Женерал ще е единствената банка в България, предоставяща такова иновативно покритие на клиентите с банкови карти, което прави офертата й уникална на пазара. Според проучване на Сосиете Женерал на банково застрахователния пазар в България, проведено с външна агенция през 2015, само 4 други банки предлагат Застраховка при Злоупотреби с банкова карта, но никоя от тях не покрива кражба на таблет и мобилен телефон.

Застраховка Комфорт

Застраховка Комфорт, предлагана от застраховател Комерчни Поийщовна, е достъпна за всеки клиент, картодържател на карта (както индивидуални, така и корпоративни клиенти) , издадена от Сосиете Женерал Експресбанк. Основната й цел е възстановяване на разходите по подмяна на ключове , преиздаване на лични документи, откраднати или изгубени с банковата карта, възстановяване на разходи за мобилния телефон и/или таблет и неоторизирани обаждания, направени 48 часа след кражбата на телефона

За Комерчни Пойищовна

Комерчни Пойищовна е чешка застрахователна компания, част от групата на Сосиете Женерал Застраховане, която предлага Общо-застрахователни продукти на територията на България съгласно принципа за свобода на предоставяне на услуги в ЕС.За повече информация за КП, натиснете тук.

Източник: zastrahovatel.com

Вашият коментар