С Алианц Лизинг покупката на мечтания автомобил вече е по-близо
Share

Нов автомобил на лизинг с лихва от 3,9%

Нови, по-добри финансови условия за покупка на нов лек автомобил предложи Алианц Лизинг България. Само до 31 декември клиентите могат да закупят нов автомобил на лизинг с лихва от 3.9% за първата година, а за останалия период от 4.5%. В допълнение към атрактивната лихва, клиентите на компанията получават и застраховка Каско на преференциална цена за първата година – от 3.9% тарифно число за масовия клас автомобили. През следващите години премията по Каско се определя въз основа на действащите застрахователни тарифи.

“Алианц Лизинг България” се фокусира върху специфичните изисквания и потребности на всеки един клиент и комплексното обслужване. Целта на новите промоционални условия е да подпомогнем клиентите си през първата година от покупката на автомобила, когато разходите са и най-големи“– коментира Христина Марценкова – главен изпълнителен директор на Алианц Лизинг България.

Освен добрите финансови условия, клиентите на Алианц Лизинг получават и безплатни застраховки “Помощ при пътуване – Автоaсистанс” за територията на България и разширение на Каско за чужбина.

„Гъвкавост, международен опит и решения в полза на клиента са предимствата на Алианц Лизинг България. В случай на застрахователно събитие нашите клиенти получават пълно съдействие“ – допълни г-жа Марценкова. Специалните условия са валидни както за физически лица, така и за фирми.

Източник:allianz.bg

Вашият коментар