ОЩЕ ЕДНА ПРОМОЦИЯ ЗА ЗАСТРАХОВКА ДОМАШНО ИМУЩЕСТВО – ЗАЩИТЕН ДОМ
Share

„ Защитен дом „ на ЗАД Армеец до 30.09.2021 година – с 50 % отстъпка от застрахователната премия.

Предлагаме Ви още един продукт за защита на вашия дом „Защитен дом“. Посетете най-близкия до вас офис на ЗБК Балкан и ние подробно ще ви обясним ползите от сключването на тази застраховка, или ни пишете и ние ще се свържем с Вас за подробности по сключване на застраховката.

Какви са ползите за Вас :

• Възможност за избор на застрахователно покритие, обвързано с индивидуалните потребности на всеки клиент.
• Без оглед при сключване на полицата.
• Няма да се изисква опис на движимото имущество за покритие по риска Кражба , ако сте избрали лимит до 15,000 лева
• При щета ще съдействаме за огледа и застрахователя ще изплати обезщетението, което се определя по възстановителна стойност.

По този застрахователен продукт можем да застраховаме Вашия:

апартамент; мезонет; студио; ателие; и прилежащите им мазе, таван, подземен гараж, гаражна клетка, паркомясто; къща, вашето жилище в курортно селище. Също така ще се погрижим и за покритие на вашето движимо имущество, намиращо се в дома ви- обзавеждане; електроуреди; аудиовизуална и електронна техника и лични вещи; произведения на изкуството – картини, гоблени и други предмети с антикварна стойност, които притежават сертификат за автентичност и/или оценка на оценител.

По тази застраховка „Защитен дом“ можем да застраховаме и сезонно използваните от вас вила или апартамент в курортно селище. Също така стопански сгради- самостоятелни гаражи; работилници; летни кухни; градински постройки и други подобни.

Имате възможност да застраховате и сателитни антени; слънчеви отоплителни инсталации; външни чешми; тенти; огради; кладенци, навеси; котли за отопление и други подобни.

Застраховката ще ви защити срещу следните рискове – Основно покритие :

Пожар; Мълния, Експлозия, Имплозия, Удар от летателен апарат или части от него; Буря, Ураган, Падащи дървета и клони; Проливен дъжд; Наводнение, Сняг; Лед; Подпочвени води; Морски вълни; Свличане на земни пластове; Градушка, Лавина ;
Вандализъм; Злоумишлен пожар; Злоумишлена експлозия
Авария на водопроводни, канализационни и отоплителни инсталации, Късо съединение и Токов удар;

Също така можем да ви предложим допълнителни покрития :

Земетресение; Кражба чрез взлом; Кражба с техническо средство; Загуба на доход от наем; Гражданска отговорност към трети лица; Чупене на стъкла и витрини;
Разходи за алтернативно настаняване .
Заповядайте при нас, а ние ще ви помогнем да определим най-коректните застрахователни стойности и покрити рискове за вашия дом! Очакваме ви ! Промоцията е до 30-ти септември 2021 година !

Вашият коментар