Ивета Кунова бе преизбрана за председател на БАЗБ
iveta-kunova-1200-300x294
LinkedInShare

Общото събрание на Асоциацията гласува за нов Управителен съвет и промяна в устава

Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) гласува за избор на ръководство и промяна в устава на ежегодното си общо събрание на 4 октомври. За председател за втори пореден мандат бе избрана Ивета Кунова, управител на Инстрейд Застрахователен брокер. Ивета Кунова е ръководител на асоциацията от 2014 година, а преди това бе зам.-председател на Управителния съвет.

За зам.-председатели на БАЗБ бяха избрани Моника Минкова, представител на Реномиа ООД, и Янаки Янакиев от застрахователен брокер „Амарант България“. Г-жа Минкова бе предложена за позицията заради доказания си организационен опит в асоциацията и отличното познаване на българското и европейското законодателство в областта. Г-н Янакиев неведнъж е доказал своите умения да преговаря с членовете на КФН и народните представители във връзка със законодателни промени.

За членове на УС на БАЗБ бяха избрани Николай Здравков от „Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“ и Кольо Делев от Ес Ди Ай Груп.

На общото събрание бяха одобрени и промени в устава на БАЗБ. Мандатът на УС вече ще бъде три години, вместо досегашните две.

Преизбраният председател на УС на БАЗБ Ивета Кунова обеща да продължи да работи за целите на организацията, които включват създаване на условия за ефективна и качествена дейност на застрахователните брокери и утвърждаване на престижа на професията. Г-жа Кунова обяви още, че асоциацията ще продължи и активната си обществена дейност, насочена към информиране и подпомагане на най-уязвимите членове на обществото.

Изтоник: baib.bg

Вашият коментар