Отличиха „Лев Инс“ за системна подкрепа в професионалното развитие на студентите
LinkedInShare

lev ins2

Застрахователна компания „Лев Инс“ АД бе отличена с грамота по вревме на поредното си участие във Форума „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“ за системна подкрепа на професионално развитие на младите хора у нас. Деветото издание на изложението се проведе в Стопанската академия „Д.А Ценов“ в гр. Свищов на 30 март 2016 година.

В рамките на форума, изпълнителният директор на “Лев Инс” г-н Павел Димитров, изнесе лекция пред студентите, като обсъди с тях измененията и новите моменти, заложени в Кодекса за застраховането, който е в сила от 1 януари 2016 година.

Интересът на студентите към лекцията и към стажантските програми и представянето на „Лев Инс“ бе изключително голям. Сред желаещите да започнат професионалното си и кариерно развитие в компанията, бяха и ученици, които тази година завършват средното си образование.

Младите хора, които ще преминат през стажантските програми в „Лев Инс“, ще имат реален шанс да станат част от професионалното семейство на компанията. През миналата година, след представянето на кариерния форум в Свищов, десетки студенти изкараха стажа си в Централно управление, както и в агенциите на компанията в цялата страна. Мотивирани от професионалистите, които работят в „Лев Инс“, студентите избраха да се развиват именно в сферата на застраховането.

Източник:lev-ins.com

Вашият коментар