ЗБК Балкан с уникална платформа за онлайн застраховане
Share

head_balkanins

От 15 октомври застрахователен брокер ЗБК Балкан- един от най- старите и големи български застрахователни брокери- стартира своя собствена платформа за застраховане в реално време.

balkanins.bg е иновативен сайт за сключване на застраховки он-лайн, чрез който полицата се генерира в реално време чрез директен обмен на данни със застрахователните компании. По този начин грешки при прилагането на тарифите са изключени. Програмата генерира оферти на реномирани застрахователни компании, измежду които клиентът може сам да направи своя избор.

balkanins.bg е достижим практически от всяко устройство.

С balkanins.bg за клиента поръчването на полицата е като детска игра, а до дни ще стартира и адаптирана за мобилни устройства версия.

„Това е един дълго подготвян и много важен за нас проект“, отбелязва ръководството на Балкан, „защото с balkanins.bg разчитаме да отговорим на предизвикателствата на все по забързаното ни настояще.

В момента стартираме с модула за „Гражданска отговорност“, а до няколко седмици ще зарадваме клиентите ни и с възможност за работа с модулите за „Автокаско“ и „Имуществено застраховане“.

С проекта можете да се запознаете тук: balkanins.bg

Във Фейсбук можете да ни намерите тук:

https://www.facebook.com/zbbalkan

 

https://www.facebook.com/balkanins.bg

 

2 коментара

  • Жени каза:

    Чудесно е, че има вече онлайн застаховане към Балкан.
    Това много улеснява клиентите, които са заети и работят до късно. Сега имат възможност да седнат и да разглеждат офертите. Да се погрижат за сигурноста на личният си автомобил или дом. В днешно време, всеки трябва да бъде отговорен, информиран и защитен от непредвидените ситуации, който ни поднася живота.

  • Д. Иванова каза:

    Много хубаво е, че вече има онлайн застраховане към ЗБК Балкан!
    Така всеки може да провери какви оферти се предлагат, стойността на застраховката, която иска да сключи.
    След това, дори и да иска допълнителна консултация в някой от офисите, ще бъде много по-лесно и бързо да стигне до окончателното си решение.
    Може и само да попълни данните си онлайн, след което да получи готовата полица дори на работното си място! Успех!

Вашият коментар